Richting & Bezieling

Leven en werken vanuit je ware natuur

Voel jij je als fijngevoelig mens geroepen om een verschil te maken maar weet je niet goed hoe? Dit loopbaan coachingstraject leert je om je unieke talenten te herkennen en te vertrouwen op je eigen uitmuntende kompas. Zodat je de magie van je eigen natuur weer ervaart en het bezielde en vervullende leven creëert waar je naar verlangt.

Heling & Herstel

De helende kracht van je ware natuur

Ben je herstellende van een burnout, een relatiebreuk of een andere gebeurtenis die een grote impact heeft? En verlang je naar rust, heling en inzicht? Een grote verandering of heftige levensgebeurtenis nodigt je uit om een diepere relatie aan te gaan met jezelf en een leven te leiden vanuit je ware natuur. Mind Body Soul coaching leert je om zachter te zijn voor jezelf en een  authentiek, vervullend en gezond leven te leiden.

Retraite weekend

Ervaar de magie van je eigen natuur

Dit bijzondere retraite weekend staat in het teken van leven vanuit je eigen natuur. Een moment van stilte, delen, verbinden en loskomen van alle prestatiedruk en prikkels in je dagelijks leven. Je krijgt zicht op jouw diepere bedoeling in het leven en hoe je je diepste verlangens in de praktijk brengt. Een inspirerend en betekenisvol weekend midden in de natuur. Helemaal voor jezelf!

Wil je op de hoogte blijven?