Herken je dit?

 

……. Je bent bewust bezig met je leven en je weet dat je meer wilt dan alleen geld verdienen en huisje, boompje, beestje. Je bent sensitief en je vindt je persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Je voelt een diep verlangen om ècht iets te kunnen betekenen en vervulling te ervaren in je werk en je leven.
 

Je weet dat je goed bezig bent maar….

Toch lijkt je zoektocht naar geluk soms op een eindeloze berg waarvan je nooit de top bereikt. Je voelt druk, om de hele tijd maar door te gaan. Je moet van alles van jezelf en je hebt weleens het gevoel dat er iets ontbreekt. 

Of dat het iedereen lukt behalve jou. Om wat van het leven te maken. Je denkt wel eens dat je pas echt gelukkig zult zijn als je maar die perfecte baan, partner of huis hebt. Spiritueler bent of voor altijd op vakantie kunt.

Maar je lijkt dat gevoel steeds maar niet te kunnen bereiken. Soms voelt het alsof je minder ‘jou’ moet zijn om in de maatschappij te passen. Je past je aan maar toch voelt dat niet goed.

Je verlangt naar vrijheid en een leven dat echt ergens over gaat. Naar lichtheid en plezier. Naar meer vreugde en verbinding. Naar weten wat je wilt qua werk. Maar je weet niet wat en je weet niet hoe. En waar begin je?

Je eigen natuur

Mijn naam is Sietske en ik inspireer je graag om te leven vanuit je ware natuur. Ik geloof dat stress, een burnout of niet weten wat je wilt in je leven of loopbaan, worden veroorzaakt doordat we het contact zijn kwijtgeraakt met onze eigen natuur. Met wie je werkelijk bent en met de verlangens van je ziel.

Ik vertrouw erop dat je diep van binnen heel goed weet wie je bent en wat je echt graag wil. Maar door patronen & overtuigingen vanuit het verleden, de onophoudelijke prikkels en informatie en de hoge prestatiedruk van onze maatschappij, komt er ruis op de de lijn en verliezen we de verbinding met wie we van nature zijn en wat we het liefste doen.

Ik geef je graag een plek waar je thuiskomt en helemaal jezelf kunt zijn. Waar je loslaat wat je denkt dat moet, ontdekt wat je ècht wilt en je verlangens tot leven brengt.

Pijl3

Wat maakt dit traject bijzonder?

 

Dit traject is een combinatie tussen een coachtraject èn een training Hierdoor heb je optimale begeleiding en is het effect het grootst. Het programma onderscheid zich door zich te richten op jouw ‘ware natuur’ en bestaat uit praktische begeleiding, inzichten, handvatten en meditatie, waarin ik je stap voor stap leer om los te laten wat jou blokkeert en hoe je je verbindt met jouw innerlijk kompas.

Hierdoor ga je zelf ervaren jouw pad is, wat jou vervulling geeft en hoe je jezelf het beste kunt ondersteunen. Daarnaast leer ik je graag hoe je dit in de praktijk brengt. De natuur is hierbij mijn co trainer!

Wat brengt het je?

 • Je weet wie je bent, waar je naar verlangt en hoe je dit in de praktijk brengt.
 • Je vertrouwt op je intuïtie en maakt krachtige keuzes. Die leiden tot meer rust en vrijheid.
 • Je bent je bewust van overtuigingen en patronen die jou blokkeren om het leven te leiden waar jij naar verlangt. En je weet hoe je hier verandering in brengt.
 • Je stopt met streven, forceren en controleren en je beweegt mee met de natuurlijke stroom van het leven.
 • Je bent trouw aan jezelf, aan wie je bent en wat je wilt. En geen mens die jou daar vanaf brengt.
 • Je bent je bewust van jouw unieke pad en weet hoe je daar op blijft lopen.
 • Je leeft van binnen naar buiten, waardoor meningen van anderen je minder beheersen en je beter om kunt gaan met tegenslagen.
 • Je hebt helderheid over wat voor werk er bij jou past en hoe je dat in de praktijk brengt.
 • Al met al: jij staat weer aan het roer en je zet moedige stappen naar het leven waar je altijd van hebt gedroomd.

Laat je stilletjes meevoeren door de wonderbaarlijke

aantrekkingskracht van datgene waar je echt van houdt.

Dan weet je zeker dat je de goede kant op gaat.

Rumi 

Hoe gaan we te werk?

Stap 1

Kennismakingsgesprek

Als na het (vrijblijvende) kennismakingsgesprek blijkt dat we samen willen werken dan gaan we direct aan de slag. Je start met de training en we plannen het eerste gesprek in.

Stap 2

De training volgen

Jij volgt thuis de modules. Je leest theorie, maakt opdrachten en oefent met de meditaties. Tussendoor kun je mij altijd vragen stellen via de mail. Ik sta gedurende het traject helemaal tot je beschikking.

Stap 3

Wekelijks contact 

Regelmatig hebben we mailcontact over je voortgang en krijg je van mij feedback. Tijdens de 1 op 1 coachsessies bespreken, verdiepen en onderzoeken we. En indien nodig geef ik je een liefdevolle schop onder je kont 😉

Stap 4

De duur van het traject

Het programma duurt zolang als het duurt. Ik volg hierin jouw natuurlijke groeiproces en verbind daar geen tijd aan. Een duurzame verandering komt van binnenuit en kost tijd, aandacht en toewijding. Afhankelijk van jouw vraag kan ik je tijdens het intakegesprek wel een schatting geven.

lijn

Opbouw van het programma

 

Het traject bestaat uit 4 modules. Tijdens elke module krijg je nieuw materiaal, inspiratie, meditaties en verdiepende oefeningen. Daarnaast ontvang je 4 of 6 1 op 1 coachsessies. Hierin onderzoeken, bespreken en verdiepen we.

Module 1

De rode draad in je leven

Je wortels, oude patronen en overtuigingen. Wat blokkeert jou en waar gaat het in jouw leven om?

Wat laat je los om meer ruimte te scheppen en een verandering te maken?

Afscheid nemen van het oude en plaats maken voor het nieuwe.

Module 2

De weg naar binnen

Je natuurlijke kwaliteiten, je waarden en je diepste dromen: Wat kan je goed, wat vind je belangrijk en wat wil je ècht?

Vertrouwen op je innerlijk kompas- Contact maken met je dieper weten en het leren herkennen van jouw unieke pad.

Het creëren van support om je heen ( Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!)

Module 3

Het concreet maken van jouw dromen

Een combinatie van:

Wat je goed kan

Wat je graag doet.

Wat er nu in jouw leven mogelijk is.

Je maakt contact met jouw diepste dromen, leert krachtige keuzes te maken en hoe je dit concreet maakt en in de praktijk brengt.

Module 4

Tijd voor actie!

Het helder krijgen van wat voor werk er bij jou past en hoe je dit concreet maakt.

Het in de praktijk brengen van je dromen, het stellen van realistische doelen en het maken van concrete stappen.

Hoe je je focus blijft houden op je doel en je niet meer laat afleiden.

Omgaan met angst en onzekerheid.

Dankjewel dat je mij geleerd hebt om op mijn gevoel te vertrouwen. Het is wonderbaarlijk wat er dan gebeurt!

 

Dennis

Waarom zou je voor dit traject kiezen?

Dit levert het je op:

 

 • Door de combinatie van de coachsessies en het trainingsprogramma wordt je veel intensiever begeleid dan een 1 keer in de twee weken coachings traject.
 • Door de oefeningen, theorie, inspiratie en meditaties, blijf je je focus op het proces houden en is de kans op duurzame verandering het grootst.
 • Door de regelmatige contactmomenten, verzandt je niet zo snel meer in het ‘oude’ .
 • Ik deel al de kennis, ervaring, inspiratie, tools en tips met je die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan.
 • Je kunt mij altijd vragen stellen ( behalve als ik op vakantie ben, maar dat laat ik je weten), je hoeft het niet alleen te doen.

Voor wie is dit traject?

Ik werk graag samen met fijngevoelige mensen die meer willen dan alleen werken, geld verdienen en huisje, boompje, beestje. Die toe zijn aan een echte verandering in hun leven en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen groei.

Die geloven dat er meer is tussen hemel en aarde en tegelijkertijd stevig met hun beide benen op de grond (willen) staan. Met moedige mannen en vrouwen die het aandurven om helemaal zichzelf te zijn en hun eigen weg gaan!

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken?

Voor wie niet?

Het uitgangspunt van dit traject is dat het pad van jouw levensmissie een proces is dat zich langzaam ontvouwt en geen kant en klaar produkt of baan. Bezield leven vraagt om moed, inzet en toewijding. Door je open te stellen voor blokkades, angsten en verlangens, maak je de weg vrij om steeds meer te worden wie je bent en te doen wat daarbij past.

Kun je je daar niet in kunnen vinden of ben je op zoek naar een quick fix? Geen probleem! Maar dan past een andere vorm van coaching wellicht beter bij je.

Sietske gaf mij in eerste instantie een hele veilige omgeving om te kunnen praten over alles waar ik mee worstelde. De rust die Sietske heeft en haar enorme vermogen om te verwoorden wat zij voelt hebben mij daar enorm bij geholpen. Toen die veiligheid er was heeft zij mij geholpen om weer helemaal in contact te komen met mijzelf.

Ergens diep van binnen wist mijn hart de antwoorden al op al mijn vragen, alleen de verbinding tussen mij en mijn hart was verstoord. Verstoord door van alles: stress, plaatjes waaraan ik vond dat ik moest voldoen, angst, etc. Sietske heeft mij geholpen om deze ‘ruis’ weg te nemen.

Conclusie: Het was een geschenk om door Sietske gecoacht te worden. Los van de geweldige baan die ik nu heb, helpt het mij ook om op andere vlakken van mijn leven te groeien. Ik heb bijvoorbeeld voor het eerst het gevoel dat ik een echte band met mijn vader aan het opbouwen ben. Waarom? Omdat ik heb geleerd om te spreken en te handelen vanuit mijn hart, hoe confronterend en moeilijk dat ook kan zijn.

Je investering

Optie 1

De training zonder coaching

Wat je ontvangt:

Het trainingsprogramma van 4 modules.

Regelmatig nieuwe meditaties, inspiratie en oefeningen.

Af en toe een vraag stellen over de mail als je vast loopt.

Euro: 395,-

Optie 2

De training + 4 coachsessies

Wat je ontvangt:

Het trainingsprogramma van 4 modules.

– 4 coachsessies in Utrecht of Arnhem. Via Skype of FaceTime is ook mogelijk

-Regelmatig nieuwe meditaties, inspiratie en oefeningen

-Regelmatig feedback op je voortgang

-Vragen stellen als je vastloopt.

Euro: 685,-

Optie 3

De training + 6 coachsessies

Wat je ontvangt:

Het trainingsprogramma van 4 modules.

– 6 coachsessies in Utrecht of Arnhem. Via Skype of FaceTime is ook mogelijk

-Regelmatig nieuwe meditaties, inspiratie en oefeningen

-Regelmatig feedback op je voortgang

-Vragen stellen als je vastloopt.

Euro: 975,-

Wil je op de hoogte blijven?