Heling & Herstel

De helende kracht van je ware natuur

Heeft jouw leven een verkeerde afslag genomen en kun je de weg terug niet meer vinden?
Ben je herstellende van een burnout, een relatiebreuk of een andere gebeurtenis en staat je leven op z’n kop?
Weet je nu even niet meer waar je het zoeken moet en verlang je naar rust, heling en inzicht?

Ik help je graag!

Een wake up call

Een heftige gebeurtenis, grote verandering of persoonlijke crisis is onvermijdelijk, we maken het allemaal mee.

Ik geloof dat een crisis – iets wat ongewenste verandering brengt-  een uitnodiging is tot groei en bewustwording. Een wake up call van je ziel naar een diepere relatie met jezelf.

Nieuwe richting

Het is mijn diepste wens om je een plek te geven waar je tot rust komt en alle ruimte hebt om te helen. Waar je afscheid neemt van hoe het was en een diepe verbinding maakt met je ware natuur. Waar je zingeving vindt en een nieuwe richting waarin je jouw diepste verlangens tot leven brengt.

Wat maakt dit traject bijzonder?

 

Verandering is eng! En ondanks dat niemand je kan vertellen waar deze levens veranderende gebeurtenis heen gaat, is het proces van levensveranderingen wel voorspelbaar.

Elke grote levens transformatie brengt je langs een aantal verschillende fasen. Weten hoe dit proces werkt brengt rust en overzicht. Graag neem ik je mee op reis en geef ik je mijn roadmap naar een diepere relatie met jezelf en een leven in lijn met je ware natuur!

Wat brengt het je?

Je hebt een liefdevolle relatie met jezelf, waardoor je gezonde keuzes maakt gericht op groei en verbinding.

Je stopt met zoeken, streven, controleren, forceren, ploeteren en hard werken

Je laat oude patronen los en maakt ruimte voor een hele nieuwe versie van jezelf

Je leert te vertrouwen op het natuurlijke ritme van groeiprocessen

Je hebt helderheid over wie je bent, wat je ècht wilt en hoe je dat in de praktijk brengt.

 

 

  ♦ Je weet dat pijn, angst en lijden bij het leven horen en niet betekenen dat je iets verkeerd doet, maar dat ze je juist altijd in de goede richting wijzen.

Je leeft vanuit je hart en vertrouwt op je eigen diepe wijsheid.

Je leeft vanuit inspiratie in plaats vanuit wilskracht en discipline.

Je vindt een nieuwe richting en weet hoe je op jouw unieke pad blijft lopen

Je vindt rust bij jezelf en leeft meer in het moment

 
 

New beginnings are often

disguised as painful endings

Lao Tsu

Wat krijg je?

Deze leergang bestaat uit 4 modules met praktische begeleiding, inzichten, handvatten en meditatie, waarin ik je stap voor stap leer om een nieuwe levenshouding aan te nemen. Ik neem je mee op reis langs de verschillende fasen van transformatie, de natuur is hierbij mijn co- trainer! Wekelijks ontvang je nieuwe oefeningen, inspiratie en tools. Daarnaast hebben we 4 óf 6 coachsesies in Utrecht of in het bos in Lochem waarin we bespreken, delen en verdiepen.

Je leert je bewustzijn te vergroten en te leven vanuit je ware natuur, waardoor je je vrijer, liefdevoller en completer zult voelen. Magischer! Naar een authentiek en bezield leven waarin jezelf Zijn centraal staat.

 

Sietske is voor mij een rots in de branding geweest. Zij heeft mij geleerd hoe ik weer van mezelf kan houden, niet

afhankelijk te zijn van iemand anders en m’n dromen na te leven. En daar ben ik op dit moment hard mee bezig!

Sietske heeft met haar rust, doortastenheid en luisterend vermogen mij op een geheel nieuwe weg gebracht.

De natuur bracht voor mij echt een extra dimensie. De verbinding die ik heb gevoeld met de natuur bracht mij

in diep contact met mezelf. Mijn eigen natuur. Ik ben zèlf waar ik ten diepste naar verlang!

 

Ik wil je graag bedanken dat je me geholpen hebt om meer mijn gevoel te volgen en daarop durven te vertrouwen.

Het is wonderbaarlijk wat er allemaal gebeurt wanneer je dit gevoel volgt. Dus nogmaals dank daarvoor!

Dennis van de Pol

 Wat gegrond voel ik me na dit weekend! Ik geloof dat het voor mij een nieuw gevoel is.

Ongelooflijk om dit te mogen ervaren. Nogmaals dank hiervoor!

Masha Zagaynova
lijn

Voor wie is dit traject?

Ik werk graag samen met fijngevoelige mensen die meer willen dan werken, geld verdienen en huisje, boompje, beestje. Die toe zijn aan een echte verandering in hun leven. Die geloven dat er meer is tussen hemel en aarde en tegelijkertijd stevig met hun beide benen op de grond (willen) staan. Met moedige mannen en vrouwen die het aandurven om helemaal zichzelf te zijn en hun en hun eigen weg gaan!

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken?

Voor wie niet?

Een echte verandering vraagt moed, inzet en toewijding. Door je open te stellen voor je angsten, blokkades en verlangens, maak je de weg vrij om steeds meer te worden wie je werkelijk bent en te doen wat daarbij past.

Kun je je daar niet in vinden of zoek je naar een snelle oplossing? No problem! Maar dan past een andere vorm van coaching waarschijnlijk beter bij je.

Je investering

De kosten voor een traject van:

4 coachsessies + wekelijks nieuwe meditaties, inspiratie en oefeningen : € 590,- incl BTW voor particulieren, excl BTW voor zzp-ers

6 coachsessies + wekelijks nieuwe meditaties, inspiratie en oefeningen : € 825,- incl BTW voor particulieren, excl BTW voor zzp-ers

Voor bedrijven gelden er andere tarieven, je kunt me hiervoor mailen, dan schrijf ik een offerte. Wil je liever een losse sessie of sessies doen, neem dan gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Wees er snel bij, per maand heb ik maar 3 plekken beschikbaar voor nieuwe trajecten.

Wat mijn klanten zeggen

 Negen maanden geleden kwam ik thuis te zitten met een burnout. Ik kwam terecht op Sietske’s website en besloot intuïtief dat dit goed voor me zou zijn. En dat was het ook. Sietske werd 1 van de mensen die me begeleidde op wat uiteindelijk een boeiende en ook mooie reis naar mezelf is geworden. Zij leerde me dat het niet alleen gaat om het denken, maar vooral om voelen, om luisteren wat je lichaam zegt. Dat het niet zozeer gaat over het verleden en toekomst, maar over het nu. En om vertrouwen. Het belangrijkste wat ik van haar geleerd heb is hoe ik bij mezelf kan blijven in plaats van alleen in mijn hoofd te zitten, of met prikkels uit de buitenwereld bezig te zijn. Ik heb het gevoel dat ik de afgelopen negen maanden thuisgekomen ben. Ik woonde al in hetzelfde huis, maar ik kwam nooit van de zolder af. Nu bewoon ik alle kamers en geniet ik van het uitzicht en de rust. En ik ben Sietske heel dankbaar dat ze me heeft geholpen dit te ontdekken. Met empathie, humor, geduld en veel begrip.

Ik had het niet beter kunnen treffen. Het was bijzonder hoe jij mij aanvoelde. Heel bewust gaf je aan dat de pijn die ik soms voelde begrijpelijk was. Ik voelde mij zo gehoord! Dat deed mij ontzettend goed. Je hebt mij leren ‘graven’ naar de achter liggende gedachte. Buiten jouw bijzondere persoonlijkheid neem je het ‘out of the box’ denken mee in de sessies.

Het gaat ontzettend goed met mij. Ik heb geleerd hoe ik mijzelf beter kan begrijpen. Ik voel mij sterker en maak mij minder snel zorgen. Ik heb ontzettend veel profijt van het traject en kan het iedereen aanbevelen.

Als volwassen man loop je niet met je hooggevoeligheid te koop. Toch bepaalt het je dagelijks leven en je levenskeuzes. Mijn hooggevoeligheid speelde mij vorig jaar dusdanig parten, dat ik overwerkt ben geraakt. In de gesprekken met Sietske is hooggevoeligheid normaal, en daardoor lang niet altijd gespreksonderwerp op zich. Je hoeft haar niet te overtuigen van je energieverlies, je overprikkeld zijn e.d., ze weet gewoon wat je bedoelt. En dat maakt ruimte vrij om stukje bij beetje weer dichter bij meer innerlijke rust en vertrouwen te komen, en bij de ontdekking van je eigen krachtige kern. Waardevol dus. De lichte toets van Sietske doet jou als cliënt des te harder werken, en dat is bijzonder.

Wil je op de hoogte blijven?